Продължаваме промяната“ се готви да направи подмяна в Перник, пише За Перник“.Кирил

...
Продължаваме промяната“ се готви да направи подмяна в Перник, пише За Перник“.Кирил
Коментари Харесай

Перник не иска Бойко Рашков в листите. Кирил Петков го пробутва на второ място

" Продължаваме промяната “ се готви да направи замяна в Перник, пише „ За Перник “.

Кирил Петков ще бъде лидер на листата на ППДБ в Пернишко, а Бойко Рашков ще бъде прикрит зад Петков на второ място. След това Кирил Петков ще влезе от различен град, а перничани ще пратят още веднъж скандалния Бойко Рашков в Народното събрание, в случай че гласоподават за ППДБ.

 

ПП-ДБ изрично отхвърля да даде късмет на перничанин да съставлява перничани в листата си за депутати. Пернишката конструкция е още веднъж подценена. Пореден неин неуспех! Борбата им за пернишки лидер се оказа още един крах.

 

По данни на " Стандарт ", възможностите на ПП-ДБ на вота въобще не са огромни. Водач на листата на ГЕРБ в миньорския град още веднъж ще бъде водачът на младежката организация на Борисовата партия Георг Георгиев. За следващ път последна в листата е Христина Георгиева, която с преференции съумя да завоюва второ място в класацията.

 

Листата на Българска социалистическа партия води Борис Цветков, чиито корени са от Трънско. Втора е Милена Велева, а трета – някогашната лидерка на младежкото Българска социалистическа партия Галина Василева.

 

За четвърти път Димо Дренчев, който има доста мощни позиции в района, е лидер на листата на „ Възраждане “. Следва го Радослав Червенков, който сега е общински консултант.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР